További termékeink
Termék kategóriák

Husqvarna LH 804 előre és hátra haladó lapvibrátor, 660 mm

Tömeg: 820 kg
Lapszélesség: 660 mm
Centrifugális erő: 95 kN
Motor: Hatz 1D90V
Cikkszám:
967 89 73-01 CCE1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna előre és hátra haladó lapvibrátoros tömörítők

Leírás

A következő talajtípusokhoz ajánlott: iszap, makadám, homok és kavics.
 
Műszaki adatok
Motor: Hatz 1D90V
Teljesítmény: 11.0 kW
Üzemanyag: dízel
Működési tömeg: 820 kg
Frekvencia: 53 Hz
Centrifugális erő: 95 kN
Sebesség: 30 m/perc
Hangteljesítmény, garantált: 109 dB(A)
Lapszélesség: 660 mm
Méret (H x Sz x M): 1150 x 660 x 790 mm
 
Termék információ:
elektromos indítás
 
Opcionálisan rendelhető tartozékok:
- Hosszabbító lap készlet 2 x 75 mm (594 82 60-01)
- Hosszabbító lap készlet 2 x 150 mm (594 82 61-01)
 
Amikor a nagy infrastruktúrájú projekteknél magasak a minőségi és hatékonysági követelmények, a Husqvarna teljesen hidraulikus reverzibilis lapvibrátor termékcsaládját ajánljuk. A hidraulikus modellek háromféleképp növelik a hatékonyságot.
 
1) Az első a puszta teljesítmény és a vastag rétegek tömörítési képessége. Az LH 700 és LH 804 a legerősebb Husqvarna reverzibilis lapvibrátorok, amelyek a szemcsés talajok közepes és vastag rétegeinek tömörítésére alkalmasak – homoktól a kőzúzalékig. A méret és a tömörítési kapacitás aránya miatt ezek a gépek rugalmas és gazdaságos alternatívát jelentenek a hengerek számára, távoli vagy szűk helyeken.
 
2) A második mód az egyszerű használat. A 10 tonnás hengerével egyenértékű teljesítményt irányíthat néhány mozdulattal. A Bluetooth távvezérlővel a Husqvarna LH 804 még jobban segít Önnek, ha munka kezd nehéz lenni. A Bluetooth távvezérlő lehetővé teszi, hogy akár 30 méter távolságból is dolgozhasson, távol az akadályoktól, a füsttől és a földcsuszamlás kockázatától. Mivel a Bluetooth technológia rádióhullámokat használ, a távvezérlő és a gép között nincs szükség közvetlen rálátásra.
 
3) A harmadik mód az üzemidő növelése. A hidraulikus meghajtás növeli a megbízhatóságot. A híres gyártóktól származó hatékony motorok lecsökkentik az életciklus költségeit, és a nagy teherbírású alkatrészekből készült robusztus konstrukció biztosítja a folyamatos működést.
 
Távvezérlés: a Bluetooth távvezérlő rendszer távol tartja Önt a veszélyes helyektől. Az egyénileg párosított egységek azt jelentik, hogy a vezérlés és a vevő között nem áll fenn elektromágneses zavar kockázata. A Bluetooth nem igényel közvetlen rálátást a kommunikációs eszközök között, ami azt jelenti, hogy a kommunikáció akár objektumokon át is mindig fennmarad.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

takacsszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
AEG termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció